Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Προσοχή, στα δεδομένα σας στο iGoogle

Προχθές το Gmail είχε προβλήματα. Ο διακομιστής αντιμετώπιζε κάποιο σφάλμα και αυτό φαίνεται ότι επηρέασε για κάποια ώρα και το Google Drive, το Google Calendar και τα έγγραφα, ενώ πολλοί παραπονέθηκαν ότι κολλάει browser ο Chrome. Τα προβλήματα τα παραδέχθηκε μέσω του ABC News η Google και ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ταχεία αποκατάσταση.

Η εταιρεία βρίσκεται σε φάση ριζικής ανακατάταξης και επέκτασης των υπηρεσιών της και αυτό προκαλεί φαίνεται προβλήματα. Πάντως, χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια χρήστες ξεβολεύονται με τις αλλαγές, που στην ουσία αποβλέπουν στο να γίνουν εύχρηστες οι υπηρεσίες της στα smart phones και τα tablets. Ως γνωστόν, την 1η Νοεμβρίου 2013 αποσύρεται από το διαδίκτυο το iGoogle που ήδη έχει βγει από τα κινητά. Με τις σύγχρονες εφαρμογές που εκτελούνται σε πλατφόρμες, όπως το Chrome και το Android, η ανάγκη ύπαρξης μιας πλατφόρμας όπως το iGoogle έχει πάψει σταδιακά να υφίσταται. Προσοχή, μέχρι τότε πρέπει να εξαγάγετε τα δεδομένα iGoogle σας.

Όπως διαβεβαιώνει η εταιρεία, όλα τα προσωπικά δεδομένα σας που είναι αποθηκευμένα σε άλλα προϊόντα Google θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσω αυτών των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του Gmail, του Ημερολογίου Google, του Google Finance, των Εγγράφων Google (πλέον Google Drive), των Σελιδοδεικτών Google και των Εργασιών Google.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων