Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Πρώτες γκρίνιες για Μίτσελ

Από πρώτο χέρι σας λέμε ότι σε πολλούς, υψηλά ιστάμενους, στον Ολυμπιακό δεν ήχησαν ωραία οι τοποθετήσεις του Μίτσελ μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει δικαιολογημένα, έως τώρα και μέχρι την επόμενη σεζόν, μια γενική ασυλία, με την έννοια ότι τώρα μαθαίνει την ομάδα, προσπαθεί να αξιολογήσει σωστά τους ποδοσφαιριστές της, ενώ δουλεύει με ένα υλικό που ούτε δικής του επιλογής είναι ούτε έχει όλα τα στοιχεία για το στιλ παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει.

Άλλο αυτό, όμως, και άλλο να δηλώνει ο Μίτσελ ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του δεν έκανε ούτε μία κλασσική ευκαιρία.

Όσο καλά οργανωμένος αμυντικά κι αν παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει στο πρόσφατο παρελθόν παιχνίδι του Ολυμπιακού (στο Καραϊσκάκη και μακριά απ΄αυτό) που η πειραϊκή ομάδα να έχει 90λεπτο δίχως πραγματική απειλή προς την αντίπαλη εστία. Διότι κάποια σουτ που εξουδετέρωσε εύκολα ή πιο δύσκολα ο Ιτάνζ, δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές φάσεις εκ μέρους του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ κι ο τρόπος που αντιμετώπισε την «φτωχή» απόδοση της ομάδας του προκάλεσαν συζητήσεις στα διοικητικά κλιμάκια της πειραϊκής ΠΑΕ. Και στον Ολυμπιακό των υψηλών απαιτήσεων, δεν είναι τόσο δύσκολο η μουρμούρα και η γκρίνια να πάρει διαστάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν μια ευκαιρία για την πρώτη πειστική νίκη της ομάδας του στη φετινή σεζόν. Το ήθελαν και το πίστευαν όσοι ερυθρόλευκοι οπαδοί γέμισαν το Καραϊσκάκη, δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο «καυτή» ατμόσφαιρα κι – όταν δεν είδαν πάλι αυτά που περίμεναν – αρχικά σίγησαν και στη συνέχεια γκρίνιαξαν.

Εκτός αν ισχύουν όσα διαδίδουν οι κακές γλώσσες στα πέριξ του Ολυμπιακού. Ότι δηλαδή τα χαμόγελα του Μίτσελ στο φινάλε, είχαν να κάνουν με την επιθυμία του να καταδείξει στον Μαρινάκη πως το ρόστερ του Ολυμπιακού χρειάζεται σοβαρότερη ενίσχυση το καλοκαίρι σε σχέση με όσα έχει σκοπό να κάνει και να πληρώσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων