Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Πώς αντιδρούν ομοφυλόφιλες γυναίκες όταν φιλιούνται με άντρες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κοινωνικό πείραμα επιχείρησε να φέρει σε πέρας μια ερευνητική ομάδα, σχετικά με το αν οι ομοφυλόφιλες γυναίκες ευχαριστιούνται ένα φιλί με έναν άγνωστο, στρέιτ άντρα.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι που φιλιούνται με αγνώστους είναι από μόνο του ένα ενδιαφέρον πείραμα. Τι γίνεται όμως όταν ομοφυλόφιλες γυναίκες φιλιούνται με εντελώς άγνωστους γι’ αυτές, ετεροφυλόφιλους άντρες;

Αυτό θέλησε να εξετάσει μια ερευνητική ομάδα, που μάλιστα πόσταρε σε βιντεάκι στο youtube όλη τη διαδικασία. Το ερώτημα που τέθηκε από τους δημιουργούς είναι αν «οι λεσβίες ευχαριστιούνται να φιλιούνται με άντρες» και επιχειρήθηκε να απαντηθεί από μια σειρά άγνωστων μεταξύ τους γυναικών και αντρών.

Οι περισσότεροι άντρες το ξεκίνησαν με λίγο φλερτ, που και πάλι όμως ήταν μέσα στην αμηχανία. «Το κούρεμά σου είναι πολύ χαριτωμένο», λέει ένας άντρας και η γυναίκα απαντά πριν ξεσπάσει σε γέλια: «Εεεμ, ευχαριστώ, αυτό τώρα είναι κομπλιμέντο;».

Τελικά, οι άντρες φαίνεται να το απολαμβάνουν, ενώ οι γυναίκες δείχνουν μεγάλη ένταση και ανυπομονησία για να τελειώσει.

«Αυτό ήταν, τελείωσε;» ρωτά μια κοπέλα και μια άλλη ζήτησε συγγνώμη από τον παρτενέρ της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων