Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Πώς η κλιματική αλλαγή μπορεί να κάνει τους αγρότες πλούσιους

Το Climate Corporation, ιδρύθηκε από δύο πρώην μηχανικούς της Google και… εισάγει την γεωργία στην ψηφιακή εποχή.

Από τα καμένα χωράφια καλαμποκιού του Κάνσας, μέχρι τις τρομερές καταιγίδες της Νικαράγουα, το ολοένα και πιο ασταθές κλίμα, θέτει όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις για τους αγρότες σε όλο τον κόσμο.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, η ευκαιρία που αναδύεται μέσα από την κρίση, έρχεται μέσω της επόμενης γενιάς εργαλείων για ανάλυση του κλίματος που θα μπορούσε να κάνει τη γεωργία τη μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου καθώς και πολύ πιο αποτελεσματική και κερδοφόρα.

Το Climate Corporation, ιδρύθηκε από δύο πρώην μηχανικούς της Google και εισάγει την γεωργία στην ψηφιακή εποχή. Μέσα από την εξαντλητική μοντελοποίηση δεδομένων και μια ελίτ ομάδα αναλυτών του κλίματος και της γεωργίας, η εταιρία επιδιώκει να φέρει την επανάσταση…

«Η αυξανόμενη αβεβαιότητα στον τομέα της γεωργίας, με τις μεταβαλλόμενες μορφές του καιρού που βλέπουμε, είναι γεγονός πως καθιστά δύσκολο για τους γεωργούς να αναπτύσσουν επιτυχείς καλλιέργειες με συνέπεια,» λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος David Friedberg. «Τα εργαλεία που παρέχουμε, προσφέρουν βοήθεια ώστε οι αγρότες να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις που θα βασίζονται σε αναλυτικές τεχνικές, εκτός από τη διαίσθηση».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων