Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Πως να γράφετε με άλλο στυλ γραμματοσειράς στο WhatsApp

Αναβαθμίσεις και νέες προσθήκες κάνει ανά διαστήματα η διάσημη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, WhatsApp, θέλοντας να γίνει ακόμη πιο ισχυρή.

Ειδικότερα, έρχεται μια προσθήκη που αφορά τον τρόπο της σύνταξης των μηνυμάτων. Όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα μπορούν πλέον να γράφουν και με άλλο στυλ γραμματοσειράς δηλαδή με μορφοποιήσεις πέρα από το συνηθισμένο και τα μηνύματα που στέλνουν να είναι με bold, italics και tilde.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι απλός και ουσιαστικά μπορεί κάποιος να το κάνει προσθέτοντας κάποια σύμβολα πριν και μετά το κείμενο που στέλνει.

Αναλυτικά: Για να κάνετε ένα μήνυμα σας bold, δηλαδή με έντονη γραφή προσθέστε ένα αστεράκι πριν και μετά το κείμενο ή τη λέξη που θέλετε, κολλητά χωρίς κενό. Για να κάνετε το στυλ της γραμματοσειράς με italics (πλάγια γραφή) προσθέστε το σύμβολο της κάτω παύλας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, πριν και μετά το κείμενο που θέλετε. Αν θέλετε τώρα να στείλετε μια λέξη ή μια φράση με μια γραμμή πάνω σε αυτή σαν να είναι σβησμένη η λέξη βάλετε το σύμβολο της κυματιστής γραμμής (~) πριν και μετά το κείμενο που θέλετε. Οι νέες δυνατότητες είναι ήδη διαθέσιμες για πολλούς χρήστες iOS και Android και σύντομα με την αναβάθμιση θα είναι ορατές από όλους. Επιπλέον μπορείτε να βάλετε και συνδυασμό των νέων χαρακτηριστικών στα μηνύματά σας προσθέτοντας όλα τα σύμβολα με την ίδια σειρά πριν και μετά το κείμενό σας. Δοκιμάστε το!

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων