Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Πυροσβέστης στον Έβρο έχασε τη ζωή του σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών

Σε τραγωδία εξελίχθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού στον Έβρο, όταν ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του προκειμένου να σώσει μαθητές.

Το περιστατικό έγινε στο χωριό Απαλό και ο πυροσβέστης επέβαινε στο υπηρεσιακό του όχημα όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο και εντοπίστηκε νεκρός στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

«Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε, και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά. Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών», είπε στον ΣΚΑΙ ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης:

HTML tutorial

Την αναστολή λειτουργία του δημοτικού σχολείου Απαλού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονη βροχόπτωση) που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, σήμερα, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου του 2021.

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό θα παραμείνουν στο κτήριο μέχρι να υπάρξουν οι συνθήκες για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων