Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Ranger FX4 MAX: Νέα ανανεωμένη έκδοση με στοιχεία από το Raptor

Η Ford ανακοίνωσε μια νέα παραλλαγή του δημοφιλούς Ranger για την Αυστραλία που θα κάνει το ντεμπούτο της στην τοπική αγορά πριν από το τέλος του έτους, με την ονομασία FX4 MAX.

Η Ford έχει επίσης εφοδιάσει το pickup με πλαϊνά σκαλοπάτια για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις θέσεις των επιβατών, τα οποία είναι φινιρισμένα σε μαύρο ματ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν το FX4 MAX είτε σε Alabaster White είτε σε Conquer Grey, μια απόχρωση που ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο για το Ranger Raptor. Επιπλέον, ειδικά για το μοντέλο, διατίθεται ένα προαιρετικό πακέτο αυτοκόλλητων γραφικών.

Για να βελτιωθούν οι εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου, η Ford το έχει εφοδιάσει με ειδικής σχεδίασης τροχούς 17 ιντσών που φέρουν ελαστικά 265/70R17 από την BF Goodrich (All-Terrain K02)- που είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά του Ranger Raptor.

Η ανάρτηση έχει επίσης τροποποιηθεί για τις συνθήκες της Αυστραλίας και έχει δοκιμαστεί σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Ford Yangs Proving Ground. Τα νέα εξαρτήματα στην ανάρτηση περιλαμβάνουν αμορτισέρ της Fox 2,0 ιντσών μπροστά και πίσω, καθώς και ελατήρια αναβάθμισης εμπρός και πίσω.

«Ο στόχος μας με την ανάρτηση ήταν να επεκτείνουμε τις δυνατότητες εκτός δρόμου του Ranger και ξεκινήσαμε με τα βασικά: διαδρομή ανάρτησης, πίστα δοκιμών και ένα μεγάλο εύρος συχνότητας κραδασμών για έλεγχο», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος πλαισίου- ανάρτησης της Ford, Tony Tsiandikos. Η ισχύς προέρχεται από τον ίδιο turbo diesel 2.0-λίτρων με το Ranger Raptor, που έχει ονομαστική ισχύ 210 ίππων και 52,4 kgm ροπής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img