Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Ραχήλ για Δημήτρη Καμμένο: Ακροδεξιός φασίστας, τώρα υπουργός κυβέρνησης Αριστεράς

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με τις επιλογές για τη σύσταση της νέας κυβέρνησης. Κάποια πρόσωπα έκαναν καλή δουλειά το προηγούμενο διάστημα και καλώς παραμένουν, άλλα αποτελούν θετικές εκπλήξεις ως νέες προσθήκες. Άλλοι πάλι είναι αδιανόητο γιατί βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν.

Η Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον νέο υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένο. (Σημειώνεται ότι με τον Πάνο Καμμένο, πρόεδρο των ΑΝΕΛ είναι απλή συνωνυμία)

Η Ραχήλ Μακρή ρωτά με tweet τον πρωθυπουργό, «Τι εννοεί ο υπουργός σου Αλέξη #tsipras; Ευτελίζει το ολοκαύτωμα εκατομμυρίων ανθρώπων; Πόσο ποιο χαμηλά θα πέσετε;» με αφορμή παλαιότερα tweet του Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ στα οποία εκφράζει απόψεις ρατσιστικές, αντισημιτικές και ακροδεξιές.

Τα tweet αυτά δεν υπάρχουν πια, αφού ο νυν υφυπουργός αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του. Ωστόσο για κακή του τύχη υπάρχουν και τα screenshots.
Μερικά από αυτά που έχουν ήδη γίνει viral πόσταρε και η Ραχήλ Μακρή.

«Το ακούτε “αριστεροί”; Ο ακροδεξιός φασίστας. Υπουργός της κυβέρνησης της αριστεράς. Περαστικά σας», γράφει η Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στο παλαιότερο tweet του κ. Καμμένου που έγραφε ότι «Οι αριστεροί είναι η δικαιολογημένη ενοχή και ανοχή της ηλίθιας κοινωνίας η οποία τον παίρνει ΑΑΑριστερόστροφα».

Αποκορύφωμα δε αποτελεί η ερώτηση της Μακρή προς τον Τσίπρα: «Τι λέει ο υπουργός σου εδώ #tsipras, ότι είσαι εγκληματίας;» σχετικά με το tweet του Δ. Καμμένου στο οποίο ανέφερε ότι «Ο Τσίπρας είναι χειρότερος του ΓΑΠ! Είναι εγκληματίας. Παρακολουθεί Γνωρίζει 3 χρόνια τι και πως μας καταστρέφουν και πάει υποψήφιος εκεί…».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων