Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Reuters: Οι Έλληνες εν μέσω καραντίνας ανησυχούν για τα απεριποίητα μαλλιά τους.

Ειδική αναφορά στη ανησυχία των Ελλήνων για τα απεριποίητα μαλλιά τους εν μέσω της καραντίνας και οι λίστες αναμονής που υπάρχουν ήδη στα κομμωτήρια κάνει το πρακτορείο Reuters.

«Οι Έλληνες μπαίνουν στην ουρά για να κουρευτούν ή να βάψουν τα μαλλιά τους όταν αρθεί η καραντίνα, αν και κάποιοι έχουν πάρει το ψαλίδι στα χέρια», αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο σε σχετικό δημοσίευμα.

Το Reuters σημειώνει ότι στην Ελλάδα «οι κομμωτές δέχονται κλήσεις από πελάτες που είναι εγκλωβισμένοι στο σπίτι και ανησυχούν για την άβαφη ρίζα, ενώ άλλοι ζητούν συμβουλές για home-made κούρεμα.

«Δεχόμαστε κλήσεις από πελάτες απεγνωσμένους να βάψουν τη ρίζα και τους δώσαμε συμβουλές για το χρώμα», δήλωσε στο Reuters ο Στέλιος Στράντζαλης, ιδιοκτήτης κομμωτηρίουστην Αθήνα, ο οποίος έχει ήδη 50 άτομα στη

Ο κομμωτής τους συμβούλευσε να κάνουν υπομονή και να περιμένουν γιατί αν κουρευτούν μόνοι τους αυτό μπορεί να καταλήξει σε καταστροφή.

Όμως και οι άνδρες είναι ανήσυχοι για τα παραμελημένα μαλλιά τους.

«Η εικόνα μας συνδέεται απευθείας με την ψυχολογία μας», δήλωσε ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ιδιοκτήτης κουρείου στο κέντρο της Αθήνας. «Είναι δύσκολο ξαφνικά να κλείνεσαι στο σπίτι με απεριποίητα μαλλιά και μούσια».

Τα κομμωτήρια αναμένεται να είναι ανάμεσα στις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν στις 4 Μαΐου, στο πλάνο που οριστικοποιεί αυτό το σαββατοκύριακο η κυβέρνηση για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων. Και ήδη πολλοί έχουν κάνει την προετοιμασία τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων