Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Ρίκι Μάρτιν: Με περιμένουν κάνα δυο έμβρυα ακόμα για να μεγαλώσω την οικογένειά μου

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι έτοιμος να μεγαλώσει την οικογένειά του καθώς όπως δήλωσε έχει κάνα δυο έμβρυα που τον περιμένουν, όταν το αποφασίσει.

Ο τραγουδιστής έχει τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό του, Jwan Yosef.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελός, αλλά αγαπώ τη μεγάλη οικογένεια και έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν», δήλωσε στον Entertainment Tonight, λίγο πριν τα Latin Grammy.

«Ο Jwan θα έχει τρελαθεί αυτή τη στιγμή αλλά εντάξει, μην του πεις» είπε χαριτολογώντας. Ήδη το ζευγάρι έχει τους 12χρονους δίδυμους γιους του, Valentino και Matteo, την 2χρονη Lucia και τον μόλις ενός έτους Renn.

«Είναι στην προ-εφηβεία και τα πράγματα είναι λίγο funky. Και μέσα σ’ όλα έχουμε και το lockdown. Αυτό είναι το δωμάτιό μου, όχι δικό μου είναι. Ξέρεις είναι όλο αυτό τώρα» είπε ο Μάρτιν σχολιάζοντας την καθημερινότητα στο σπίτι.

«Αλλά τα δίδυμα είναι πολύ ωραία παιδιά. Πάνε καλά στο σχολείο και αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μία δίχρονη αδερφή και ένα μωρό, και παίρνουν τον ρόλο των μεγαλύτερων αδερφών που τα προστατεύουν», είπε.

«Λοιπόν, είναι πολύ όμορφο. Είμαι πάρα πολύ περήφανος γι’ αυτούς και είμαι πολύ τυχερός που έχω την οικογένεια αυτή» πρόσθεσε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων