Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Ροντ Στιούαρτ: Υποστηρίζει τη διαμαρτυρία για τις περικοπές στο Medicaid

Ο Βρετανός τραγουδιστής της ροκ, Ροντ Στιούαρτ διάβασε στον ιστότοπο του CNN την είδηση ότι οικογένειες από το Μπατόν Ρουζ σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ουάσινγκτον με μισθωμένο λεωφορείο για να διαμαρτυρηθούν για τις προτεινόμενες περικοπές στο Medicaid (πρόγραμμα υγείας στις ΗΠΑ το οποίο παρέχει κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος και άτομα με αναπηρίες) αλλά προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για το ταξίδι τους. Η ιστορία τους τον συγκίνησε και έσπευσε να βοηθήσει.
“Μόλις είδα στο CNN κάτι θλιβερό. Ήταν μια ομάδα οικογενειών με παιδιά με σοβαρή αναπηρία που ταξιδεύουν στην Ουάσινγκτον για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στην υγειονομική περίθαλψη. Δες αν μπορείς να μάθεις ποιοι είναι” έγραψε ο τραγουδιστής στον μάνατζέρ του, σύμφωνα με το CNN. “Θα ήθελα να βοηθήσω κατά κάποιο τρόπο” ανέφερε ο Στιούαρτ.
Το κόστος του ταξιδιού ήταν περίπου 30.000 δολ. αλλά οι διοργανωτές, μεταξύ άλλων και η  ‘Αντζελα Λόριο είχαν συγκεντρώσει μόνο  7.000 δολ. Η Λόριο έχει έναν 4χρονο γιο που γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Είναι συνιδρύτρια της οργάνωσης Trach Mommas of Louisiana, στην πόλη Λουιζιάνα της Νέας Ορλεάνης που παρέχει υποστήριξη και πόρους σε γονείς και ανθρώπους που φροντίζουν άτομα με αναπηρίες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων