Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Σάλος με την ανάρτηση του Τσιάρτα για την αλλαγή φύλου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής , Βασίλης Τσιάρτας, προκάλεσε αντιδράσεις, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νομοσχέδιο επιλογής φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων.

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» έγραψε χθες στο προφίλ του στο facebook και συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». έγραψε ο πρώην διεθνής άσος.

Η ανάρτηση  που έκανε ο ποδοσφαιριστής έγινε viral καθώς προσέλκυσε πολλά αρνητικά σχόλια. Ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε σήμερα στο θέμα χωρίς να έχει απολογητική διάθεση και απάντησε σε όσους του επιτέθηκαν πυροδοτώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης.

Στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έκανε νέο ποστάρισμα:  [Διατηρείτε ορθογραφία]

“Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.

Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων