Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Σάρωσε τα ταμεία το “The Interview” από την πρώτη μέρα περιορισμένης προβολής του

Η κωμωδία της Sony Pictures για τη Βόρεια Κορέα με τον τίτλο The Interview εισέφερε έσοδα που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο δολάρια στην προβολή της σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών την 25η Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το στούντιο σήμερα.

Έσοδα που θα μπορούσαν να είναι πολύ μεγαλύτερα, αν οι μεγάλοι κινηματογράφοι δεχόντουσαν να προβληθεί και εκεί η συγκεκριμένη ταινία. Θυμίζουμε ότι η ταινία έχει θέμα την υποτιθέμενη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, κάτι που δημιούργησε κυβερνοεπιθέσεις στα επίσημα σάιτ της Sony, με την Αμερική να κατηγορεί εμμέσως την Βόρεια Κορέα και να απειλεί με αντίποινα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Boxoffice.com αν το φιλμ αυτό προβαλλόταν στις αίθουσες που προγραμματιζόταν θα είχε έσοδα τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγες μόνο μέρες! Το φιλμ, με προϋπολογισμό $44 εκατ., είχε αρχικά αποσυρθεί αφού μεγάλες αλυσίδες κινηματογραφικών αιθουσών αποφάσισαν να ακυρώσουν την προβολή του για λόγους ασφαλείας. Τελικά προβλήθηκε σε 320 μικρές και μεσαίες αίθουσες στις ΗΠΑ, ή στο 10% των αιθουσών όπου σχεδιαζόταν να προβληθεί αρχικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων