Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Σαρωτικές αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

Η ΕΠΟ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην ΚΕΔ, όπως προκύπτει από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής (3/10), καθώς δεν ήταν μονάχα η αλλαγή στην θέση του προέδρου, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να παίρνει την θέση του Γιώργου Καραμελίδη, αλλά άλλαξαν και άλλα τρία μέλη της επιτροπής. Εν ολίγοις, εκτεταμένες αλλαγες.

Πρόκειται για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Δημήτρη Καλύβα, που ήταν στην επιτροπή από το 2012 και τους Δημήτρη Γκρούτση και Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, οι οποίοι ήταν εκεί από τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Στη θέση τους τοποθετήθηκαν οι Χριστόφορος Ζωγράφος (που αναλαμβάνει αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ), ο Γιώργος Αμυγδαλής και ο Δημήτρης Μπέγκος.

Τα νέα μέλη της ΚΕΔ ορίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr ύστερα από πρόταση του νέου προέδρου της επιτροπής, Γιώργου Γκιρτζίκη. Ο μόνος που παρέμεινε στο πόστο του, είναι ο Θανάσης Μπριάκος στη θέση του υπεύθυνου εκπαίδευσης, μιας και υπάρχει ικανοποίηση στην ΕΠΟ για το έργο του.

HTML tutorial

Βέβαια, στη θέση του ανθρώπου που ορίζει και αξιολογεί τους διαιτητές των επαγγελματικών κατηγοριών, παραμένει ο Σκωτσέζος, Χιου Ντάλας, ενώ εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Super League ορίστηκε ο Αριστείδης Σταθόπουλος. Τη θέση του ταμία ανέλαβε ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης.

Τέλος, με απόφαση του Δ.Σ. θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν αρχίσουν και πάλι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων