Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Σε κλινική απεξάρτησης μπαίνει η τραγουδίστρια Sinead O’ Connor

Σε κλινική απεξάρτησης μπαίνει η τραγουδίστρια Sinead O’ Connor, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω του twitter.

Η Ιρλανδή σταρ της ποπ μουσικής σημειώνει ότι επί 34 χρόνια είναι εξαρτημένη και ότι φέτος θα κάνει προσπάθεια να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη των εξαρτήσεων:

«Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν πολύ τραυματικά και αυτή η χρονιά ήταν το τέλος, αλλά τώρα ξεκινάει η ανάρρωση» έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter. «Φέτος έχασα έναν πολυαγαπημένο μου άνθρωπο και με επηρέασε τόσο πολύ άσχημα που με έκανε να εξαρτηθώ πολύ γρήγορα από ένα ναρκωτικό, όχι το “χόρτο”. Ήμουν εξαρτημένη από το “χόρτο” για 34 χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Μεγάλωσα με πολλά τραύματα και καταχρήσεις. Και βρέθηκα κατευθείαν στη μουσική βιομηχανία. Ποτέ δεν έμαθα πραγματικά πώς είναι η κανονική ζωή. Ποτέ δεν είχα χρόνο να επουλώσω τα τραύματά μου. Ούτε και ήμουν έτοιμη. Θα ήθελα την υποστήριξη και την κατανόησή σας και να κρατήστε τα εισιτήριά σας για το 2022, οπότε θα επιστρέψω με ένα καινούργιο άλμπουμ και περιοδεία» ανέφερε στα tweets της.

Η 53χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της για την ακύρωση αυτή των εμφανίσεων της. Ωστόσο εξαίρεση αποτελούν οι ημερομηνίες των συναυλίων της στην Ιρλανδία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων