Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Σε πλήρη διάυγεια ο Ρόμπιν Γουίλιαμς όταν αυτοκτόνησε

Ούτε ίχνος αλκοόλ ή ναρκωτικών δεν βρέθηκε στο αίμα του Ρόμπιν Γουίλιαμς όπως προκύπτει από τα στοιχεία της νεκροψίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα τρεις μήνες μετά την αυτοκτονία του στις 11 Αυγούστου.

Στο αίμα του, αντίθετα, εντοπίστηκαν δύο αντικαταθληπτικά, τα φάρμακα για το Πάρκινσον, καφεΐνη και ένα άλλο συστατικό που βρίσκεται στο τσάι και το κακάο.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της επαρχεία Μαρίν ο διάσημος ηθοποιός λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για θεραπευτικούς λόγους με τον ιατροδικαστή να ανακοινώνει ότι ο θάνατος του Γουίλιαμς προήλθε από ασφυξία επειδή κρεμάστηκε.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως σύμφωνα με τη σύζυγό του ο Γουίλιαμς είχε προβλήματα με τον ύπνο και είχε αυξημένα συμπτώματα παράνοιας λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Τα στοιχεία από τον ιατρικό φάκελό του δείχνουν ότι είχε διαγνωσθεί με Πάρκινσον το Νοέμβριο του 2013 αλλά είχε συμπτώματα από το 2011 με ένα τρέμουλο στο αριστερό χέρι. Η φαρμακευτική θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε τον Μάιο του 2014 είχε φέρει κάποια βελτίωση και ήταν σε καλή φυσική κατάσταση μέχρι την αυτοκτονία του, προσθέτει η ίδια έκθεση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων