Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Μ. Βαρβιτσιώτης (ΦΩΤΟ)

Εντείνει τις επαφές του με τους εκπροσώπους της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει λάβει για την ενημέρωση του έργου του, αλλά και της συζήτησης των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες. Έτσι χθες συναντήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με εκπροσώπους τοπικών οργανώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής της Β2 της Νέας Δημοκρατίας.

«Θεωρώ καθήκον μου την ενημέρωση για τις δράσεις και το έργο του Υπουργείου μου, ενός Υπουργείου που μπορεί να μην είναι στο προσκήνιο της καθημερινότητας του πολίτη, όμως ο τομέας δράσης του, που είναι η ναυτιλία, έχει τεράστια συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας και την εξυπηρέτηση του στόχου της προσέλκυσης επενδύσεων», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης στους εκπροσώπους από περιοχές κυρίως Βορείων Προαστίων.

Ο Υπουργός έδωσε έμφαση στην επένδυση της COSCO, λέγοντας στους παρευρισκομένους ότι μετά από έναν πραγματικό αγώνα δρόμου πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της, που είναι η ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή. «Είναι μία πολύ σημαντική επένδυση που θα αποφέρει έσοδα στην Εθνική Οικονομία και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας», επεσήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης. Επιπλέον, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε το έργο του Λιμενικού Σώματος στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης αναφέροντας ότι παρά την πίεση από την έξαρση του φαινομένου, το Λιμενικό Σώμα απέτρεψε την είσοδο σε περισσότερους από 12.000 παράνομους μετανάστες. Συγχρόνως, σημείωσε ο Υπουργός ότι το Λιμενικό κατέβαλλε σημαντικά χτυπήματα στην πάταξη του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Β2 της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αδαμόπουλος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πρωτοβουλία του και περιέγραψε τα βασικά θέματα που απασχολούν τα Βόρεια Προάστια εστιάζοντας σε θέματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες.

BP-BARBITSIOTIS2BP-BARBITSIOTIS

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων