Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Σε τρεις θα περιοριστεί η λίστα των υποψηφίων προσφορών για την Τσέλσι

Η Raine Group, μια αμερικανική τράπεζα που επιβλέπει την πώληση της Τσέλσι, σχεδιάζει να περιορίσει σήμερα ή αύριο, τη λίστα με τους υποψηφίους σε τρεις, ανέφεραν στο Reuters πηγές κοντά στη συμφωνία.
Η Raine έθεσε ως προθεσμία την περασμένη Παρασκευή (23:00) για την υποβολή προσφορών, με αρκετές να δημοσιοποιούνται, ενώ πηγές κοντά στη συμφωνία ανέφεραν ότι πολλές άλλες είχαν υποβληθεί ιδιωτικά.

Η παγκόσμια επενδυτική εταιρεία Centricus με έδρα το Λονδίνο επιβεβαίωσε σήμερα ότι προσφέρθηκε να αγοράσει την Τσέλσι, μια επιλογή που ωθήθηκε από τον συνιδρυτή Νιζάρ-Αλ Μπασάμ και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γκαρθ Ρίτσι, οι οποίοι λέγεται ότι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των «μπλε».

Δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κατονόμασαν αρκετούς άλλους πλειοδότες, συμπεριλαμβανομένων των Σαουδικών Μέσων Ενημέρωσης, με επικεφαλής τον επιχειρηματία Μοχάμεντ Αλκρεϊτζί.

Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, η Raine σε συνεννόηση με τον σύλλογο, θα περιορίσει τη λίστα.
Τις επόμενες εβδομάδες, ένας προτιμώμενος αγοραστής ή αγοραστές θα υποβληθούν στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να εκδώσει ειδική άδεια για οποιαδήποτε πώληση απαιτώντας αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Αμπράμοβιτς δεν θα αποκομίσει κανένα οικονομικό όφελος.
Από εκεί θα εναπόκειται στον υποψήφιο αγοραστή να περάσει από τις σχετικές διαδικασίες επιβεβαιώσης της Premier League πριν ολοκληρώσει την εξαγορά του.

HTML tutorial

Οι τρεις προσφορές που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή προέρχονταν από ομάδες υπό την ηγεσία του Βρετανού κατασκευαστή ακινήτων Νικ Κάντι, των ιδιοκτητών Σικάγο Μπουλς της οικογένειας Ρίκετς και αυτή του πρώην προέδρου της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μποράουτον και του Προέδρου της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics), Σεμπάστιαν Κόε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων