Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Σε Zoom Call εμφανίστηκε ο γιος του Elon Musk [vid]

Σε Zoom Call εμφανίστηκε ο γιος του Elon Musk

Ο γιος του Elon Musk και της Grimes εμφανίστηκε σε μία τηλεδιάσκεψη, για την παρουσίαση του Spaceship. Καθόταν στα πόδια του δισεκατομμυριούχου, είπε «Γεια!» και φερόταν όπως κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του, έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Ήταν ο σταρ του Zoom call – όταν το κατάλαβε, γούρλωσε τα μάτια του. Λίγο αργότερα, κάποιος μπήκε στο δωμάτιο και τον πήρε μαζί του.

Ο CEO της SpaceX παραδέχθηκε ότι δεν ασχολούταν και πολύ με τον μικρό, όταν γεννήθηκε. Τη φροντίδα του είχε αναλάβει η Grimes – ισότητα και σ’ εκείνο το νοικοκυριό.

«Ε, τα μωρά είναι απλώς μηχανές που τρώνε και αφοδεύουν, ξέρετε. Τώρα δεν μπορώ να κάνω πολλά», είχε πει χαρακτηριστικά στους New York Times. «Η Grimes έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι».

«Όταν το παιδί μεγαλώσει, θα μεγαλώσει και ο ρόλος μου (στην ανατροφή του)».

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι o Musk έχει πέντε ακόμη γιους. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, εκείνοι τον συμβουλεύουν για το πώς θα χτίσει τη σχέση του με τον μικρότερο της οικογένειας, τον οποίο φωνάζουν απλά «Χ».

«Νομίζω θα κάνω ό,τι έκανα και με τα άλλα παιδιά», συνέχισε στους New York Times. «Αν έχω ταξίδι με την Tesla στην Κίνα, για παράδειγμα, θα τα πάρω μαζί μου και θα πάμε στο Σινικό Τείχος ή θα πάρουμε το τρένο από το Πεκίνο στη Σιάν για να δούμε τον Στρατό από τερακότα».

Πηγή: jenny.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων