Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Serial killers και…αστρολογία: Αυτά είναι τα 4 πιο δολοφονικά ζώδια

Οι πιο διαβόητοι κατά συρροή δολοφόνοι μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς οι έρευνες των αρμόδιων αρχών. Τώρα, μια TikToker αποκαλύπτει ότι εκτός από τον τρόπο δράσης τους, ή την ψυχοσύνθεσή τους, οι πλέον διαβόητοι serial killers έχουν ακόμη ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τα ζώδιά τους!

Η αστρολόγος Lauren Skirvin συνέταξε μια λίστα με τους πιο γνωστούς και φονικούς δολοφόνους κατά συρροή και τα ζώδια τους καθενός. Αυτό που συμπέρανε ήταν ότι μόνον 4 ζώδια «έπαιζαν» σε αυτή την λίστα.

«Για όσους από εσάς δεν πιστεύετε στην αστρολογία, πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα ζώδια που περιλαμβάνονται σε αυτή τη μακρά λίστα;», ρώτησε το κοινό της.

@whydontyoubitchaboutit Virgo—y’all okay!!??? #serialkiller #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #zodiacsign #astrology #astrologytok #astrologytiktok #gemini #sagittarius #virgo #pisces ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Η αστρολόγος παρατήρησε ότι τα τέσσερα ζώδια της λίστας αντιστοιχούσαν στα 4 στοιχεία της φύσης. Ορισμένοι δολοφόνοι ανήκαν στο ζώδιο του Τοξότη, που αποτελεί ζώδιο «της φωτιάς», ενώ αρκετοί ήταν Δίδυμοι, που είναι ζώδιο του αέρα. Οι υπόλοιποι ήταν Ιχθείς ή Παρθένοι, που ανήκουν στα ζώδια του νερού και της γης, αντίστοιχα.

Η πλειοψηφία των δολοφόνων, όπως επεσήμανε η Skirvin, ήταν Παρθένοι, ακολουθούμενοι από του Δίδυμους. Στους Δίδυμους ανήκει και ο φρικιαστικός «κανίβαλος του Μιλγουόκι» Τζέφρι Ντάμερ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός πρόσφατα, χάρη σε μια σειρά του Netflix που ασχολείται με τη ζωή και τη δράση του. Το τρίτο πιο «δολοφονικό» ζώδιο ήταν αυτό των Ιχθύων, στο οποίο ανήκουν 6 από τους δολοφόνους της λίστας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων