Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Σέρρες: Με ψυχολογική υποστήριξη και τοποθέτηση κλιματιστικών επαναλειτουργεί την Δευτέρα το 9ο Δημοτικό Σχολείο

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, μια ακριβώς εβδομάδα μετα την φονική έκρηξη που στοίχισε την ζωή στον 11χρονο Βασίλη, πρόκειται να επαναλειτουργήσει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Τοποθετούνται κλιματιστικά

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο στο ertnews.gr, ο Βασίλης Αναστασιάδης από τις Σέρρες, οι Tεχνικές Yπηρεσίες του Δήμου Σερρών πραγματοποιούν από το πρωί εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών σε κάθε αίθουσα, καθώς απαιτείται προσωρινή θέρμανση.

Ψυχολογική υποστήριξη

Επιπλέον σε κάθε αίθουσα του σχολείου εκτός από τον δάσκαλο κατά την ώρα του μαθήματος θα παραβρίσκεται και ψυχολόγος, ενώ η ψυχολογική υποστήριξη θα αφορά τόσο τον διευθυντή και τους δασκάλους όσο και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, με τους οποίους οι ψυχολόγοι θα πραγματοποιούν τακτικές συνεδρίες.

Εκδήλωση συμπαράστασης στους γονείς

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, εκδήλωση από μαθητές και γονείς από όλα τα σχολεία των Σερρών αλλά και το Πανεπιστήμιο, ώστε να εκφράσουν την λύπη και συμπαράσταση τους στους γονείς του αδικοχαμένου 11χρονου Βασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε η οργισμένη ανακοίνωση των γονέων, οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι είναι υπεύθυνοι για τον χαμό τους γιού τους.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner