Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Sex με τα Γυαλιά της Google

Μια νέα εφαρμογή για την αξιοποίηση των γυαλιών της Google ανέπτυξε ένας Λιβανέζος φοιτητής σχεδίου στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ιδεών εξπρές.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υπό ανάπτυξη εφαρμογής, οι χρήστες καλούνται να φορέσουν τα γυαλιά σας, να πουν “Ok glass, it’s time” και το live streaming από τον έναν στον άλλο ξεκινά.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν συμβουλές για το Κάμα Σούτρα κατά τη διάρκεια και όταν ολοκληρώσετε, θα πρέπει οι χρήστες να θυμηθούν να πουν “ok, glass, pull out”. Εάν θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία της «επαυξημένης πραγματικότητας», θα μπορούν να αναπαράγουν το βίντεο έως και 5 ώρες αργότερα πριν διαγραφεί.

Η εφαρμογή Sex with Glass υπόσχεται να συμβάλλει με την προβολή οδηγιών με μια εντολή “Ok glass, give me ideas” από την απεριόριστη συλλογή της μηχανής αναζήτησης του διαδικτύου.

Για όσους ανησυχούν για την ιδιωτικότητά τους, υπάρχει η πρόβλεψη το βίντεο που καταγράφεται να παραμένει διαθέσιμο στους πρωταγωνιστές του μόνο επί 5 ώρες και μετά να διαγράφεται.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων