Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Shrimping: Ένας όρος του σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Η ποδολαγνία και τα φετίχ που την αφορούν δεν είναι κάτι καινούργιο. Το θέμα είναι πως πλέον υπάρχει ένας όρος που την πάει λίγο παρακάτω, σε άλλη πίστα. Αυτός ο όρος είναι το shrimping και μαντεύουμε πως αν δεν το έχεις ήδη κάνει ενστικτωδώς, σίγουρα το έχεις σκεφτεί.

Το shrimping περιγράφει την πράξη υποταγής του να έχεις το πόδι κάποιου στο στόμα σου, ρουφώντας και γλείφοντας τα δάχτυλά του. Στο μεταξύ, αν φέρεις στο μυαλό σου το σχήμα των ανθρώπινων δαχτύλων και τη σημασία της λέξης “shrimp” (γαρίδα), θα καταλάβεις πώς ακριβώς πήρε το όνομά του αυτό το φετίχ.

Ένας μικρός παραλληλισμός της διαδικασίας με αυτή του στοματικού σεξ, βοηθά σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρυθμό.
Ένας shrimper χρειάζεται κάποιον που να απολαμβάνει την αίσθηση της γλώσσας κάποιου να κινείται απαλά ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αν σκεφτείς πως η επιδερμίδα στα δάχτυλα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, και τι γεγονός πως όλα τα νεύρα που καταλήγουν στην περιοχή μπορούν να κάνουν το shrimping εξαιρετικά ερεθιστικό για όποιον το λαμβάνει. Ναι, με το shrimping κερδίζουν όλοι.

Ένας μικρός παραλληλισμός της διαδικασίας με αυτή του στοματικού σεξ, βοηθά σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρυθμό. Με αργές κινήσεις μπορείς να ξεκινήσεις από τη βάση, προχωρώντας προς την άκρη, ενώ φροντίζεις να περάσεις τη γλώσσα σου γύρω από τα δάχτυλα. Καθώς στο σεξ τα χέρια μόνο να αναβαθμίσουν το game μπορούν, μη φοβηθείς να ξεκινήσεις με ένα μασάζ ποδιών για να προετοιμάσεις την κατάσταση.

Στα ψιλά γράμματα, θα αναφέρουμε πρακτικά τα αυτονόητα: πεντακάθαρα πόδια και γιατί όχι μια απολέπιση; Είτε το shrimping αποτελέσει το κέντρο της εμπειρίας σου, είτε ένα μέρος των προκαταρκτικών, είναι τουλάχιστον μια καλή ιδέα.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων