Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Σικάγο: Έφηβοι δημιούργησαν γιγαντιαία σημαία από κουτιά δημητριακών για να βοηθήσουν την Ουκρανία

Έφηβοι στο Σικάγο, εφοδιασμένοι με κουτιά από δημητριακά πρωινού δημιούργησαν χθες ένα γιγαντιαίο μωσαϊκό, το οποίο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, και στη διαδικασία της κατασκευής του συγκέντρωσαν χρήματα ως βοήθεια για την Ουκρανία.

Χρησιμοποιώντας περίπου 5.000 συσκευασίες δημητριακών που είχε δωρίσει η Kellogg’s, μέλη της ομάδας “Παιδιά από το Σικάγο Ενωμένα για την Ουκρανία”, δημιούργησαν ένα γιγαντιαίο μωσαϊκό από δημητριακά στο πάτωμα του Wintrust Financial Corporation’s Grand Banking Hall στο κέντρο του Σικάγο. Χρησιμοποίησαν κίτρινες συσκευασίες Corn Pops και μπλε Rice Krispies για να αναπαραστήσουν την ουκρανική σημαία.

“Θέλαμε να αφυπνίσουμε τους πολίτες για την Ουκρανία. Και έτσι αποφασίσαμε να καταρρίψουμε ένα ρεκόρ που να είναι για καλό σκοπό“, λέει ο 15χρονος Μάικλ Κότσερ. Τα δημητριακά θα διατεθούν σε μια τοπική τράπεζα τροφίμων, ενώ οι δωρητές έχουν μέχρι στιγμής συνδράμει με περίπου 15.000 δολάρια στην πρωτοβουλία. “Είναι υπέροχο γιατί βοηθάμε παγκοσμίως αλλά και τοπικά“, λέει ο Κότσερ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων