Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Silver Alert για 24χρονο ράπερ που αγνοείται

Silver alert εκδόθηκε για τον 24χρονο ράπερ που έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Δευτέρας (08.02).

Πρόκειται για τον Λάμπρο Μανιφάβα, γνωστό με το ψευδώνυμο Lamanif, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Ο ράπερ έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Έχει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

«Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του» αναφέρει το Κοινωφελές, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο.

HTML tutorial

Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η εξαφάνισή του ράπερ δηλώθηκε τις τελευταίες ώρες από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας την βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς, όπως υποστήριζε, είχε πέσει θύμα εκβιασμού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων