Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Συσσίτιο για τους παίκτες της ΑΕΚ στα Palmier Bistro!

Ο τίτλος δεν μπήκε καθ΄υπερβολή. Δεν είναι σχήμα λόγου προκειμένου να τονιστεί το οικονομικό αδιέξοδο για την ΑΕΚ. Είναι η σκληρή πραγματικότητα της μάχης επιβίωσης που δίνουν ποδοσφαιριστές της ομάδας, ταυτόχρονα με την προσπάθειά τους για βαθμούς παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Στην πλειονότητά τους οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πιτσιρίκια που δεν έχουν λάβει σοβαρά χρήματα για τα συμβόλαιά τους και περιμένουν μηπως πάρουν κάθε μήνα το πεντακοσάρικο του μισθού τους.

Κι όταν το παίρνουν, δεν φτάνει για να βγάλουν τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δεν έχουν να φάνε, στην κυριολεξία!

Έχουν συμβεί περιστατικά σε αποστολές της ομάδας, να βρίσκουν οι ποδοσφαιριστές τσάμπα φαγητό στο ξενοδοχείο που μένουν και να γεμίζουν τρεις και τέσσερις φορές τα πιάτα τους! Κάτι έχει πάει να πει ο Λίνεν, αλλά τους βλέπει πεινασμένους και κάνει πίσω.

Τις περισσότερες μέρες οι «κιτρινόμαυροι» τρέφονται, μετά τις προπονήσεις στα Σπάτα, σύμφωνα με το αθλητικό διαιτολόγιο: με…χάμπουργκερ!!! Η ΑΕΚ έχει μια συνεργασία με τα Palmier Bistro και πολλοί ποδοσφαιριστές της γεμίζουν το στομάχι τους δωρεάν με πατάτες και μπιφτέκια, και χωρίς κανένα έλεγχο διατροφής επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κάποιοι παίρνουν δανεικά από άλλους συμπαίκτες τους που δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Και κάνουν υπομονή, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς τους, μήπως η – πάλαι ποτέ χλιδάτη – καριέρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή επιστρέψει σε έστω αξιοπρεπή επίπεδα.

Μήπως, μέσω της παρουσίας τους στην ΑΕΚ, κάνουν ένα βήμα για καλύτερο αύριο. Είτε στην ΑΕΚ, αν συνεχίσει να υπάρχει, είτε κάπου αλλού…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων