Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους

Τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί ανεμβολίαστοι συνάδελφοί του, εξέφρασε στον ΣΚΑΙ ο γνωστός ΣΕΦ Δημήτρης Σκαρμούτσος, σημειώνοντας ότι για το λόγο αυτό δεν αισθάνεται ασφαλής στη δουλειά του, στην κουζίνα.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου. Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες. Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας», τόνισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο ίδιος υποστήριξε ακόμα ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι στην εστίαση, που κλείνουν ραντεβού, προκειμένου να εμβολιαστούν.

«Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μπορούμε να παροτρύνουμε. Στις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση που αρχίζουν να κάνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων