Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Σκέψου…Φυσικά & Social: Μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Social Media και Διαδικτύου του δεύτερου κύκλου της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ). Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή και η προσέλευση στο σεμινάριο το οποίο απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

24208961_1961620723855641_6821048_o

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager, εκπρόσωπος της εταιρείας Susurrus, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group, Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Kυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon και Ιωαννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια της εταιρείας Simple Rocks.

HTML tutorial

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Susurrus, ContactPigeon και Simple Rocks.

Media Partner της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων