Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Σκέψου…Φυσικά & Social: Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στο δωρεάν σεμινάριο Social Media

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σεμινάριο του δεύτερου κύκλου της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή και η προσέλευση στο σεμινάριο το οποίο απευθυνόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η εκπρόσωπος της i-Dialogue, Δέσποινα Γριβέα, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για επιμόρφωση των επαγγελματιών σε σχέση με τα σύγχρονα εργαλεία marketing όπως είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο. Επίσης η κ.Γριβέα τόνισε ότι μέσω του digital marketing δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους με χαμηλό κόστος, ιδιαιτέρως στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και το επιχειρείν.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα απαραίτητα εργαλεία για κάθε επαγγελματία καθώς προσφέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις και τις επαγγελματικές δραστηριότητες με χαμηλό κόστος. Για το λόγο αυτό η επιμόρφωσή των επαγγελματιών σε σχέση με το digital marketing αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εμείς στην i-Dialogue με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ οργανώσαμε τα σεμινάρια «Σκέψου…Φυσικά & Social» στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.»

HTML tutorial

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager, εκπρόσωπος της εταιρείας Susurrus,

Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group,

Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing,

Kυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρείαContactPigeon

Ιωαννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια της εταιρείας Simple Rocks

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Susurrus, ContactPigeon και Simple Rocks.

Media Partner της δράσης «Σκέψου…Φυσικά & Social» είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων