Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Σκληρή γλώσσα από Χαρδαλιά στους εμπρηστές των επιχειρήσεων της συζύγου του [vid]

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης στις επιχειρήσεις της συζύγου του δημοσίευσε στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς, στην ανάρτησή του, τονίζει ότι «από θαύμα» δεν υπήρξε νεκρός, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο ένας περαστικός βλέποντας τη φωτιά σταματά να ρίξει ένα μπουκάλι νερό για να την σβήσει, ωστόσο ακριβώς εκείνη την ώρα εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς, στην ανάρτησή του, αναφέρει: «Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό! Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια…».

«Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε», προσθέτει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και καταλήγει: «Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…».

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων