Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Σκρέκας: Να σταματήσουν τα fake news – Το σπίτι μου είναι στο Κρυονέρι, όχι στη Βαρυμπόμπη

Με μία ανάρτησή του στα social media o υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας διέψευσε αναφορές και δημοσιεύματα. που έκαναν λόγο για προστασία του σπιτιού του από τις πυροσβεστικές δυάμεις την ώρα που η πύρινη λαίλαπα σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά της στη Βόρεια Αττική. Παράλληλα ανάρτησε και φωτογραφίες από το σπίτι του το οποίο δεν κινδύνευσε προς το παρόν από τη φωτιά και δεν διαθέτει πισίνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αυτή είναι η απάντησή μου σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγουν απόλυτα ψευδείς ειδήσεις:

1. Το σπίτι μου βρίσκεται στο Κρυονέρι και όχι στη Βαρυμπόμπη, όπως με ανακρίβεια είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα.

2. Δεν κινδύνευσε (μέχρι τώρα) από τη φωτιά και δεν διαθέτει πισίνα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του πραγματικού σπιτιού μου που κοινοποιώ.

HTML tutorial

3. Δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή για να το προστατεύσει, όπως διακινείται και το οποίο αποτελεί μεγάλη προσβολή προς τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που με κίνδυνο της ζωής τους παλεύουν για να προστατεύσουν αυτούς που πραγματικά απειλούνται.

Παρακαλώ πολύ, αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες ώρες, ας σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχει την αποκόμιση φθηνού πολιτικού οφέλους την ώρα της συγκλονιστικής μάχης που δίνει το Πυροσβεστικό Σώμα και οι εθελοντές πυροσβέστες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων