Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Σοφία Εφραίμογλου: «Πρωτιά» μεταξύ των γυναικών υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. ΕΒΕΑ

Πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, ανάμεσα στις γυναίκες υποψηφίους, για το νέο Δ.Σ. του ΕΒΕΑ αναδείχθηκε η Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ & Επικεφαλής του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, στις εκλογές που διεξήχθησαν το τριήμερο 2 έως 4 Δεκεμβρίου. Η κα Εφραίμογλου συγκέντρωσε 251 ψήφους.

Η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ανανεώνοντας τη θητεία της στο Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους, οι οποίοι στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους την υποψηφιότητά μου. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά τιμητικό για μένα και με γεμίζει ευθύνη με σκοπό να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις στην εκπροσώπηση της μαχόμενης επιχειρηματικότητας. Καθώς μάλιστα με αναδείξατε την πρώτη σε σταυρούς γυναίκα υποψήφια, η ευθύνη αυτή είναι διπλή για την εκπροσώπηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας που έχει να δώσει πάρα πολλά στην πατρίδα μας.

Από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία της συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΕΒΕΑ, κρατώ τη ζεστασιά, την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια που εισέπραξα.

Με αυτά τα πολύτιμα «όπλα» θα είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα που μπορεί και τα καταφέρνει, την επιχειρηματικότητα που μπορεί ν’ ανοίξει καινούργιους δρόμους για την οικονομία και την κοινωνία».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων