Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Σοκαριστικό ατύχημα με αλυσοπρίονο στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά όργανα

Αντιμέτωποι με ένα άκρως σοκαριστικό περιστατικό, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου οι γιατροί στο ΠαΓΝΗ και συγκεκριμένα το ιατρικό προσωπικό της Ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Ένας 30χρονος, ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά του όργανα με αλυσοπρίονο κατά τη διάρκεια εργασιών, με το ιατρικό προσωπικό, να καταβάλλει απο την πρώτη στιγμή, κάθε προσπάθεια προκειμένου η ζωή του να μην κινδυνεύσει. Στο ΠαΓΝΗ, έγινε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 30χρονος υπέστη ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων και όλη η ομάδα των ουρολόγων του νοσοκομείου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ζωή του να διαφύγει τον κίνδυνο αλλά και να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν από το σοβαρό τραυματισμό του από το αλυσοπρίονο.

Οι ίδιες πληροφορίες του αναφέρουν πως αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να στηθεί αερογέφυρα ζωής και ο τραυματίας να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.

HTML tutorial

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων