Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Spec για την προβολή Πελοποννήσου

Διαγωνισμό για τη διαφημιστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου από αεροπορικά μέσα μεταφοράς προκήρυξε η Πελοπόννησος Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ.

Πρόκειται για έργο ύψους 246.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και είναι υποέργο της πράξης: «Μυθική Πελοπόννησος- Συνδυασμένες Ενέργειες Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου». 

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν αερομεταφορείς, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014. Η Περιφέρεια επιθυμεί να προσεγγίσει τουρίστες εξωτερικού από χώρες της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης όπως Ρωσία, Ουκρανία, Σουηδία, Γερμανία και Γαλλία, και σε αυτό το πλαίσιο αναζητά ανάδοχο που θα μπορεί να προβάλλει οπτικοακουστικό και ψηφιακό υλικό της Περιφέρειας τόσο μέσα στα αεροσκάφη όσο και στα μέσα προβολής του.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που απαιτούνται για το έργο είναι η διαφημιστική προβολή σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας, Email campaigns ή newsletter στη βάση δεδομένων του αναδόχου, προβολή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook/Twitter/Google+), διαφημιστική ή editorial προβολή σε περιοδικό του αναδόχου, το οποίο θα υπάρχει και θα διαβάζεται κατά τη διάρκεια της πτήσης και προβολή διαφημιστικού σποτ σε οθόνες ψυχαγωγίας εντός του αεροσκάφους, σε επιλεγμένες πτήσεις, προκειμένου να προβάλλονται σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων