Η πίτσα είναι από τα πιο εύκολα φαγητά, το δύσκολο είναι να πετύχεις τη ζύμη. Μάθε τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία!
Οι πίτσες που ψήνονται στα συνηθισμένα ταψιά στους οικιακούς φούρνους δεν είναι τόσο αφράτες γιατί είναι αναγκασμένες να μείνουν για αρκετή ώρα (πάνω από 10 λεπτά) στον φούρνο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξατμίζεται αρκετή υγρασία από τη ζύμη και να γίνεται η πίτσα μας στεγνή. Το μυστικό για να κάνουμε σούπερ αφράτη και μαλακή την πίτσα μας είναι στην προετοιμασία της ζύμης.
Θέλεις να φτιάξεις μια τέλεια και νόστιμη πίτσα στην κουζίνά σου, αλλά δεν γνωρίζεις τα κατάλληλα βήματα για αφράτο ζυμάρι; Διάβασε την παρακάτω συνταγή και μάθε όλα τα μυστικά για επιτυχημένη πίτσα!