Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν θα μπορούσα να μην είμαι πιστή στον Alpha

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και χρόνια κρατάει συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day. Η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της μίλησε για το μέλλον της εκπομπής της αλλά και τη σχέση της με τον Alpha αποκαλύπτοντας πώς αν και της έχουν γίνει και από αλλού προσεγγίσεις για συνεργασία εκείνη παραμένει πιστή στο κανάλι της.

Συζητήσεις για τη νέα σεζόν έχεις κάνει;
Θεωρείται δεδομένο το ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Αλλαγές θα δούμε στην ομάδα;
Είναι τόσο περίεργα τα πράγματα λόγω της πανδημίας, που όλα τα άλλα θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο…

Έχεις φανταστεί μετά το Happy Day στον Alpha τι θα ήθελες να κάνεις;
Κατά καιρούς σκέφτομαι διάφορα, αλλά απολαμβάνω αυτά τα ωραία που κάνω τώρα. Το Happy Day στον Alpha μού έχει χαρίσει μία θέση στη ζωή των τηλεθεατών το πρωί που ξυπνούν και πίνουν τον καφέ τους. Λόγω αυτής της εκπομπής, έχω δεχτεί τέτοια αγάπη από τον κόσμο που για μένα είναι παράσημα στην τηλεοπτική μου στολή…

Η επαγγελματική σχέση με τον Alpha είναι τόσο ισχυρή που κατά περιόδους που σου γίνονται προτάσεις το σκέφτεσαι;
«Κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προσεγγίσεις – προτάσεις. Και φέτος για την ακρίβεια, μου έγιναν. Εγώ μπήκα σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου με το κανάλι από τον Νοέμβριο, οπότε για εμένα αυτή η επιθυμία του σταθμού να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας τόσο νωρίς ήταν και από τις δύο πλευρές απόδειξη της εμπιστοσύνης και της αγάπης που υπάρχουν. Οπότε κι εγώ δεν θα μπορούσα από το να είμαι πιστή», είπε στο Tv Κους Κους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων