Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Στέλεχος του Ερντογάν προκαλεί λέγοντας πως σε 5 ώρες η Τουρκία θα πάρει την Αθήνα!

Η προκλητική στάση που διατηρεί η Τουρκία καλά κρατεί καθώς ένα από τα στελέχη του κόμματος του Ερντογάν, ο Κιολούκ δήλωσε πως τα στρατεύματα της γειτονικής χώρας μπορούν να φτάσουν μέχρι την Αθήνα μέσα σε 5 ώρες.

Φαίνεται πως η ηχηρή απάντηση της Ελλάδας προς την Τουρκία αναφορικά με τις προσπάθειες της τελευταίας για την ειρήνη και την σταθερότητα, σε συνδυασμό με την χαμηλή δημοτικότητα του Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας, έχει οδηγήσει τα στελέχη του κόμματος του σε έναν ασταμάτητο λαϊκισμό.

«Τους προκαλούμε. Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους Ας το κάνει να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία», δήλωσε ο Κιολούκ στην προσπάθεια του να ανεβάσει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των εκλογών.

Παράλληλα και σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης πως τα μέσα της χώρας που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση έχουν ξεκινήσει ένα σόου προπαγάνδας στέλνοντας μηνύματα πολέμου στην Ελλάδα.

HTML tutorial

«Οι ΗΠΑ με τη συνεργασία αυτή στηρίζουν την Ελλάδα για στείλουν μήνυμα και στην Τουρκία! Τώρα θα δούμε τις ασκήσεις που γίνονται στα πλαίσια του ενεργειακού πολέμου.

Όλες οι χώρες που είναι απέναντι στην Τουρκία όπως η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ελληνοκύπριοι, η Ελλάδα συγκεντρώθηκαν και κάνουν ασκήσεις.

Ποιός μπορεί να είναι ο στρατηγικός λόγος της διενέργειας αυτών των ασκήσεων; Ποιός είναι ο στόχος της άσκησης ‘’Μέδουσα’’ στην ανατολική Μεσόγειο;», ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο ειδήσεων του ΤGRT HABER.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων