Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Στέρεψε και το… μελάνι στον ΠΑΟ!

Η πριγκιπιάδα στον Παναθηναϊκό θα λάβει τέλος τις επόμενες ημέρες. Όπως όλα δείχνουν, τα 28 εκ. ευρώ της περίφημης επιταγής θα παραμείνουν όνειρο θερινής νυχτός για τα ταμεία της ΠΑΕ κι αυτό που θα γίνει θα είναι ακόμη ένας κύκλος επιθετικών ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θα μείνουν επίσης «ωραίες ιστορίες» από τις τελευταίες επαφές Τσάκα-Παναθηναϊκού. Μπορεί ο… ακόλουθος του Φειζάλ να έχει αποδειχτεί πολλάκις ανακόλουθος στις λογής δεσμεύσεις του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, μόνο που όλη αυτή η υπόθεση ανέδειξε λεπτομέρειες που δίνουν ακόμη πιο θλιβερή εικόνα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Στη σύντομη διάρκεια της αλληλογραφίας για τις ανάγκες του οικονομικού ελέγχου που ζήτησε η πλευρά του πρίγκιπα από την ΠΑΕ, συνέβη το εξής απίθανο:

Από τα γραφεία του Παναθηναϊκού έπρεπε να αποσταλούν εγγράφως προς τον Τσάκα κάποια στοιχεία, στο πλαίσιο του ελέγχου. Το κομπιούτερ έκανε τη δουλειά του, αλλά όταν έφτασε η στιγμή της εκτύπωσης παρουσιάστηκε ένα σοβαρό εμπόδιο. Οι σελίδες έβγαιναν λευκές, διότι δεν υπήρξε η μέριμνα να αντικατασταθούν τα μελάνια στον printer!

Φαίνεται αστείο και υπερβολικό (ή υπερβολικά αστείο) αλλά είναι η αλήθεια. Τα ταμεία είναι άδεια και στέρεψε μέχρι και το μελάνι, καθώς δεν είχε προβλεφθεί να καλυφθεί έστω και αυτή η απλή δαπάνη στην εταιρεία.

Το ζήτημα επιλύθηκε αρχικώς με… προφορική ενημέρωση, ενώ πιθανώς αργότερα να διευθετήθηκε. Ωστόσο ήταν ένα ακόμη μικρό δείγμα του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, αναγκασμένος πλέον να οδηγείται σε περικοπές παντός είδους…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων