Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Στη Θεσσαλονίκη το 1ο Βαλκανικό συνέδριο Δερματοστιξίας

Tο 1ο Βαλκανικό Συνέδριο Δερματοστιξίας (1st Balkan Thessaloniki Tattoo Convention) πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο και Κυριακή 1-2 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο «Porto Pallas».

Η Red & White productions έπειτα από 8 άκρως επιτυχημένα Athens International Tattoo Conventions και πάντα στα πρότυπα των μεγαλύτερων tattoo conventions της Ευρώπης, αναλαμβάνει την επιμέλεια της διοργάνωσης. Περισσότεροι από 60 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό για την πανάρχαια τέχνη της δερματοστιξίας.

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες και άλλα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από happenings, ανάμεσα στα οποία: – Έκθεση σχεδίων Art Fusion – 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες, συνεχίζοντας ανά τρία λεπτά ο ένας το έργο του άλλου, σε μια διαφορετική και ευφάνταστη σκυταλοδρομία.

– Διαγωνισμός καλύτερου tattoo ανά κατηγορία
– Επίδειξη παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με σπαθιά Live bands
– Graffiti
– Show Bike and Skate
– Show Body
– Painting Show
– Acrobatics

Η έκθεση άρχισε σήμερα και αύριο Κυριακή 02/11 θα είναι ανοιχτή από τις 12:00 έως τις 22:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thessalonikitattooconvention.gr.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων