Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Στην Αθήνα το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου!

«Τα σκυλιά όταν σε αγαπούν, σε αγαπούν σταθερά, αμείωτα, μέχρι την τελευταία τους πνοή».

Αυτή η αγάπη θα επισφραγιστεί στο «International Dog Festival Athens 2013». Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου στην Ελλάδα, που θα διοργανωθεί στις 5-6 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Δεκάδες φυλές σκύλων θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του διήμερου που θα διαρκέσει το φεστιβάλ, το οποίο επιθυμία μας είναι να εγκαθιδρυθεί ως θεσμός.

Στις 5-6 Οκτωβρίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την διπλή διεθνή έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του «International Dog Festival Athens 2013». Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη) θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.

Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε έναν χώρο που προσεγγίζει τα 7000 τ.μ. όπου θα ανακαλύψετε προϊόντα διατροφής, φροντίδας, καλλωπισμού, εξοπλισμού άσκησης αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με ειδικούς προκειμένου να αποκτήσετε την απαιτούμενη γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

Η είσοδος στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου θα είναι δωρεάν. Όπως λένε οι διοργανωτές «στόχος μας είναι η αναβάθμιση του ρόλου του σκύλου στην ελληνική κοινωνία και η ανάδειξη της πολύπλευρης παρουσίας του στην καθημερινότητα μας ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού.».

Το «International Dog Festival – Athens 2013» αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και την σημασία του σκύλου στην σύγχρονη κοινωνία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων