Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Στη Ρωσία χρειάζονται …«παλτά»

Ένα από τα δύο συμβαίνει. Στη Ρωσία επειδή κάνει πολύ κρύο έχουν ανάγκη τα «παλτά» του Ολυμπιακού ή οι παίκτες που κρίνονται άχρηστοι και αποδοκιμάζονται από την απαιτητική και γεμάτη ειδήμονες ερυθρόλευκη εξέδρα δεν είναι και τόσο κακοί…

Ο Ιβάν Μαρκάνο που είχε ακούσει τα εξ΄αμάξης έκανε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν με 6 εκ. ευρώ.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ είχε κριθεί ως μίζα του Βαλβέρδε προτού φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πήγε κι αυτός στα 33 του στη Ρωσία και οδήγησε την Ρούμπιν στους 16 του Europa League, βάζοντας γκολ στη Μαδρίτη και βγάζοντας νοκ άουτ την Ατλέτικο.

Τώρα έρχεται μια άλλη ρωσική ομάδα και απλώνει ζεστό χρήμα στον Ολυμπιακό για να πάρει τον Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος ήταν βασικός με τον Ζαρντίμ, παραμένει αναντικατάστατος με τον Μίτσελ και εξακολουθεί να αποδοκιμάζεται σε κάθε ευκαιρία από τον κόσμο της ομάδας του!
Προφανώς αυτοί που αποφάσισαν να τον φέρουν στον Ολυμπιακό βλέποντας δυο χρόνια τα παιχνίδια του στη Γαλλία, οι προπονητές του που δεν τον βγάζουν ποτέ από την ενδεκάδα και η Λοκομοτίβ που πρόσφερε 4 εκ. ευρώ, δεν ξέρουν από μπάλα.

Για τον Μαρινάκη, πάντως, η όποια απόφαση στην περίπτωση του Μασάντο δεν θα ήταν άνευ συνεπειών. Κρατάει τον Μασάντο με τόσο μεγάλη πρόταση, επιχειρηματικό λάθος. Δίνει τον Μασάντο μετά τον Τοροσίδη, κατηγορείται ότι ξεπουλάει τους καλύτερους παίκτες.

Άσχετα αν για τον Τοροσίδη ο κόσμος μουρμούριζε για «κορεσμό» του παίκτη και για τον Μασάντο «έκραζε» από συνήθεια…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων