Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Στην Καρδίτσα ο Μητσοτάκης μετά την κακοκαιρία «Ιανός»

Στην Καρδίτσα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την κακοκαιρία «Ιανός» που σάρωσε και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το trikalavoice δημοσιεύοντας φωτογραφίες, ο πρωθυπουργός προσγειώθηκε με ελικόπτερο τύπου Σινούκ μετά τις 9 π.μ. στο Στάδιο των Τρικάλων. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν Υπουργοί και επιτελικά στελέχη της Κυβέρνησης. Το κυβερνητικό κλιμάκιο έγινε δεκτό από τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, αμέσως δε αναχώρησε για Καρδίτσα όπου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη και αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Στην Καρδίτσα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς, θα γίνει αποτίμηση των ζημιών και θα αναλυθούν τα μέτρα και το σχέδιο αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 9:00 ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Καρδίτσας με τη συμμετοχή τοπικών φορέων, στελεχών της κυβέρνησης και βουλευτών. Στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουζάκι.

Οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από την περιοχή της Καρδίτσας θυμίζουν πραγματικά Αποκάλυψη, αφού αρκετές περιουσίες καταστράφηκαν, ενώ τα ορμητικά λασπόνερα σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων