Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Στίβος – Έχασε για μία θέση τον τελικό ο Τσιρίκος

Στην τελευταία προσπάθεια έχασε το μετάλλιο ο Θάνος Τσιρίκος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καταδύσεων νέων, που διεξάγεται στο Μπέργκεν της Νορβηγίας. Ο 15χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού βρισκόταν στην τρίτη θέση, έναν γύρο πριν την ολοκλήρωση του τελικού των καταδύσεων από σταθερό βατήρα Β΄ κατηγορίας, όμως η τελευταία του προσπάθεια δεν ήταν καλή και τον έριξε στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης με 397,40 βαθμούς. Νικητής μακράν του δεύτερου ήταν ο Ρώσος Μαξίμ Μαλοφέεφ με 494,25 βαθμούς, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν επίσης ο συμπατριώτης του Σάντρο Ρογκάβα (431,20 βαθμούς) και ο Βρετανός Εϊνταν Χέσλοπ (406,25 βαθμούς).
Αμέσως μετά, ο Τσιρίκος συμμετείχε και στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από σταθερό βατήρα, με παρτενέρ τον Ανδρόγεω Σαμψάκη-Μπακόπουλο. Οι δύο Έλληνες αθλητές δεν τα πήγαν καλά και έμειναν στην όγδοη και τελευταία θέση του αγώνα με 213,30 βαθμούς.
Η διοργάνωση συνεχίζεται αύριο, με τους Νίκο Μόλβαλη και Θεόφιλο Αυθίνο να συμμετέχουν το μεσημέρι στον προκριματικό των 3μ. κατηγορίας Α΄.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων