Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Στο «Αττικόν» κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής – Χριστοδουλάκης: Είμαστε δίπλα σας και σήμερα και αύριο

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid-19, επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής το γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Μαζί με τον βουλευτή Ανδρέα Πουλά (υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας), την Νάντια Γιαννακοπούλου (βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών), καθώς και τους αν. γραμματείς του Τομέα Υγείας, Σωτήρη Ζώτο και Γιάννη Βλασερό, συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν για την πορεία των κρουσμάτων του Covid-19 που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, καθώς και για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Από την πλευρά των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής διατυπώθηκε η ευγνωμοσύνη της παράταξης στο προσωπικό του νοσοκομείου και η έμπρακτη στήριξη στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά.

Στην κατεύθυνση αυτή, έγινε αναφορά στην ανάγκη θωράκισης και μόνιμης ενίσχυσης του του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που αποτελεί προτεραιότητα για το Κίνημα Αλλαγής, καθώς και στις πρόσφατες πρωτοβουλίες του κόμματος στην κατεύθυνση αυτή, για την πρόσληψη νέου προσωπικού και την προστασία του υφιστάμενου με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την ένταξη του στα «βαρέα και ανθυγιεινά» επαγγέλματα, την ένταξη της πρωτοβάθμιας υγείας και του ιδιωτικού τομέα στον κεντρικό σχεδιασμό και τα δίκτυα πρώτης γραμμής για τη διενέργεια των τεστ στα σπίτια.

«Είμαστε εδώ για να χειροκροτήσουμε από κοντά αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Εμείς είμαστε δίπλα τους, και σήμερα, αλλά και αύριο, όταν η κρίση θα τελειώσει. Γιατί διαχρονικά πιστεύουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στηρίζουμε έμπρακτα τους ανθρώπους του», ανέφερε σε δήλωσή του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων