Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Στο Σύνταγμα οι «Παραιτηθείτε» – Για φιάσκο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν πολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Παραιτηθείτε» – μιας ομάδας στο facebook που καλεί τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραιτηθεί λόγω «των αναρίθμητων ψεμάτων» για σκίσιμο μνημονίων, αυξήσεις μισθών και μείωση φόρων, που όπως τονίζουν, είπε στον ελληνικό λαό.

Οι διαδηλωτές έκλεισαν το δρόμο μπροστά από τη Βουλή και προσέγγισαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φωνάζοντας συνθήματα με κεντρικό αίτημα την παραίτηση της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμά τους στο facebook, οι «Παραιτηθείτε» ζητούν αλλαγή πολιτικής με δραστικές περικοπές δαπανών παντού, και μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής τους ζωής.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μίνα Ταγαλή, εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης, «είμαστε εδώ για να δείξουμε στον πρωθυπουργό ότι δεν έχει την κοινωνική αποδοχή» και τόνισε ότι πρόκειται για μια ακομμάτιστη κίνηση.

HTML tutorial

«Τόσα συστημικά ΜΜΕ μαζεμένα,τόσοι δημοσιολόγοι, τόσοι κομματικοί μηχανισμοί και πάλι τίποτα. Τα κινήματα δεν στήνονται από τα πάνω», σχολίασε, με ανάρτηση της στο twitter, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, για τη συγκέντρωση του κινήματος “Παραιτηθείτε” στην πλατεία Συντάγματος.

“Φιάσκο” χαρακτήρισε τη συγκέντρωση του κινήματος “Παραιτηθείτε” στην πλατεία Συντάγματος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτηση του στο twitter και τόνισε πως μετά από αυτό “κλείδωσαν” οι εκλογές για το 2019.

“Μετά το φιάσκο του #Παραιτηθείτε, “κλείδωσαν” οι εκλογές για το 2019. Έως τότε ανάπτυξη για μείωση της ανεργίας και το τέλος της επιτροπείας”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων