Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Στον ανακριτή σήμερα οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο ανήλικοι δράστες του ξυλδαρμού του σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ, στη στάση Ομόνοια.

Οι δικαστικές Αρχές είχαν δώσει εντολή να τεθούν υπό κράτηση μέχρι τη διαδικασία, ενώ οι κατηγορίες που βαραίνουν σε βαθμό κακουργήματος είναι αυτή της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και της απείθειας.

Οι δύο αδελφοί οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα. Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ειδικός φρουρός ο οποίος με εντολή του ανακριτή έχει αφεθεί ελεύθερος.

Η υπεράσπιση των δύο αδελφών δηλώνει πως οι ανήλικοι έχουν μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη τους και επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. Αναφέρουν, επίσης, οι συνήγοροι πως τα δύο αδέλφια εμμένουν σε όσα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς, στους οποίους απέδωσαν την αντίδραση τους σε έντονη πρόκληση που δέχθηκαν από την πλευρά του θύματος.

Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ειδικός φρουρός ο οποίος με εντολή του ανακριτή έχει αφεθεί ελεύθερος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων