Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Στον εισαγγελέα οι διοργανωτές του αγώνα καρτ στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά 6χρονο αγόρι

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε την Κυριακή (19/9) κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στην Πάτρα. Το σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε όταν έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος ένα από τα οχήματα που συμμετείχαν στο 13ο «Patras International Circuit for Kart» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το παιδί που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών σε κωματώδη κατάσταση και διασωληνώθηκε αμέσως προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η πορεία της υγείας του. Ο 6χρονος που έχει συνέχεια στο πλευρό του, τους δύο του γονείς είναι σταθερός, ενώ αύριο οι γιατροί αναμένεται να μειώσουν την καταστολή του παιδιού, προκειμένου να δουν πως θα ανταποκριθεί. Για την κατάσταση του, μίλησαν στο newsit.gr οι θεράποντες γιατροί του.

«Έχουμε κλείσει το πρώτο 24ωρο. Είμαστε πιο αισιόδοξοι, είναι σταθερός ο ασθενής. Οι μετρητές δείχνουν χαμηλές πιέσεις στο σύστημα του εγκεφάλου, αυτό είναι πάρα πολύ καλό» λέει στο newsit.gr, o διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Θέλουμε να κλείσουμε και το δεύτερο 24ωρο, με το καλό αύριο το μεσημέρι για να μπορούμε αν είναι να πούμε και πιο αισιόδοξα πράγματα. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και νομίζω πως αν πάμε όπως πάμε θα έχουμε να πούμε πιο όμορφα πράγματα αύριο».

Πέντε συλλήψεις για το ατύχημα στον αγώνα καρτ στην Πάτρα

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν το πρωί της Δευτέρας 20/9 τέσσερα μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε το 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τους αγώνες τομεσημέρι της Κυριακής.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων