Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Στους 19 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δ. Αττική-Εντοπίστηκαν τρεις σωροί

Μακραίνει, δυστυχώς, ο κατάλογος των θυμάτων από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Εντοπίστηκε και ανασύρεται από την ΕΜΑΚ αυτή την ώρα νεκρό άτομο από εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, ενώ οι σωροί άλλων δύο ατόμων ανασύρθηκαν από θαλάσσια περιοχή.

Στον αποθηκευτικό χώρο βαρέων μηχανημάτων, στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας-Θήβας, εντοπίστηκε και επιχειρείται από την ΕΜΑΚ η ανάσυρση του πτώματος ατόμου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάσυρσης του πτώματος αναμένεται να γίνει γνωστό αν πρόκειται για κάποιον εκ των έξι αγνοουμένων που αναζητά η ΕΜΑΚ και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που επιχειρούν για την ανάσυρση του νεκρού στην αποθήκη διαπίστωσαν και διαρροή υγραερίου στο σημείο, οπότε και κρίθηκε απαραίτητη η απομάκρυνση για λόγους ασφαλείας των δημοσιογράφων από το σημείο.

Οι άλλες δύο σωροί, ενός άνδρα 35-40 ετών και ενός 50-55 ετών περίπου, εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή και η ανάσυρσή του έγινε με τη συνδρομή ανδρών της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Οι σωροί μεταφέρονται στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι, η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, με επίκεντρο κυρίως τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο έχει στοιχίσει τη ζωή σε συνολικά 19 άτομα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αν τα τρία τελευταία θύματα είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img