Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Strings: Μια εφαρμογή που σβήνει τα “λάθος” μηνύματα

Κατεβάστε δωρεάν μια εφαρμογή μηνυμάτων που σας αφήνει να διαγράψετε ένα μήνυμα ακόμα και εάν έχετε πατήσει ήδη το send.

Ένα app καθησυχάζει τον πανικό των χρηστών που μετανιώνουν για ένα λάθος μήνυμα που έστειλαν χθες το βράδυ. Η εφαρμογή Strings, σύμφωνα με το techpress, σας δίνει τη δυνατότητα να το διαγράψετε οριστικά, όχι μόνο από το κινητό σας, αλλά και από τη συσκευή του παραλήπτη. Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει οι δυο χρήστες να κάνουν chat μέσω του έξυπνου app και «όχι» να ανταλλάσσουν μηνύματα με τον κλασσικό τρόπο ή μέσω άλλης chat εφαρμογής.

Μπορεί το Snapchat και το CyberDust να αυτοκαταστρέφουν τα μηνύματα μετά την ανάγνωσή τους, αλλά το Strings «παντρεύει» την επιθυμία για share με την επιλογή της άμεσης και μόνιμης διαγραφής ενός μηνύματος από κάθε συσκευή. Βέβαια, αυτή η δυνατότητα δεν συνοδεύει μόνο τα μηνύματα, αλλά και με τα emails, τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πάνω από 200.000 φωτογραφίες των χρηστών του Snapchat διέρρευσαν μέσα στον Οκτώβριο ενώ χιλιάδες ιδιωτικές φωτογραφίες διάσημων έπεσαν στα χέρια των χάκερς μέσα στο 2014. Γι’ αυτό, να είστε προσεκτικοί με ο,τι ανεβάζετε ή στέλνετε μέσω διαδικτύου, ακόμα και εάν αυτό γίνεται σε ιδιωτικό πλαίσιο.

Συμβατότητα του Strings: iOS 7.0 ή πιο πρόσφατο. – Για iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων