Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Συγγραφέας, το σούπερ μόντελ Cara Delevigne

Ετοιμαστείτε να δείτε το όνομα της Κάρα Ντελεβίνι (Cara Delevigne) σ’ ένα απροσδόκητο μέρος: τους πάγκους των βιβλιοπωλείων! Αύριο, Τρίτη, κυκλοφορεί το πρώτο μυθιστόρημα της Βρετανίδας σούπερ μόντελ. Με τίτλο «Καθρέφτης, Καθρέφτης», εξερευνά τα θέματα της «σεξουαλικότητας, ταυτότητας, φιλίας και προδοσίας», όπως η ίδια λέει.

«Ήθελα να αφηγηθώ μια ιστορία που δίνει στον αναγνώστη μια ρεαλιστική εικόνα των ταραγμένων χρόνων της εφηβείας που μοιάζουν με το εναέριο τραινάκι του λούνα παρκ» γράφει στην εισαγωγή του βιβλίου.

Η Κάρα περιγράφει την πλοκή σαν μια «ελικοειδή ιστορία ενηλικίωσης» τεσσάρων 16χρονων φίλων, που «προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι και να βρουν τον δρόμο μέσα στο ναρκοπέδιο του σχολείου και των σχέσεων. Έως ότου, μια μέρα, όλα αλλάζουν.»

Το σούπερ μόντελ  τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί μπροστά στον κινηματογραφικό φακό σε ταινίες όπως «Suicide Squad» και «Paper Towns»  εξομολογείται ότι «η σύνθεση αυτού του μυθιστορήματος» ήταν μια διαδικασία που άλλαξε τη ζωή της και κάτι «το οποίο κρατάω πραγματικά κοντά στην καρδιά μου».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων